Кримінальна хроніка Житомирщини на 10 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 358 повідомлень, 66 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, незаконне поводження з наркотичними засобами, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 24 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 183 порушення правил дорожнього руху, 13 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

9 квітня в Олевську працівники міліції затримали двох місцевих жителів, які на одній з вулиць райцентру намагалися викрасти кабелі ліній електрозв’язку, що належить товариству «Укртелеком». Чоловіків було доставлено в райвідділ, за даним фактом розпочато слідство.

До Корольовського райвідділу міліції звернувся 40-річний житомирянин із заявою про пограбування. Чоловік розповів, що зловмисник відібрав у нього мобільний телефон. За прикметами грабіжника було орієнтовано всі наряди міліції, що працювали неподалік місця події і скоро за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення було затримано 18-річного місцевого жителя, у якого й вилучили викрадене.

До Черняхівського райвідділу міліції звернулась жителька с. Зорокова із повідомленням про те, що напередодні у її 17-річної доньки було викрадено мобільний телефон. Дільничні інспектори міліції, з’ясувавши обставини події, за підозрою у вчиненні правопорушення затримали 23-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили речові докази.

Шановні громадяни! Запам’ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу, – сучасний засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу потенційного грабіжника.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...