Апеляційний суд Миколаївської області засудив «чаусівського стрільця»

Колегією суддів апеляційного суду Миколаївської області скасовано вирок Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області від 27.12.2013 стосовно Костянтина С., в частині звільнення його від відбуття призначеного покарання з випробуванням.

 Судом постановлено новий вирок, яким вказаний громадянин вважається засудженим за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) до чотирьох років позбавлення волі. Запобіжний захід змінено на тримання під вартою, Костянтина С. взято під варту в залі суду.

Як розповіла прокурор відділу прокуратури області Ганна Лук’янова, 27.03.2014 колегією суддів апеляційного суду Миколаївської області розглянуто апеляційні скарги прокурора та потерпілих на вирок Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області від 27.12.2013 щодо Костянтина С., яким останнього визнано винним у вчиненні 18.06.2013 в селі Чаусове 2 Первомайського району Миколаївської області хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї та призначено покарання, від відбуття якого Костянтина С. звільнено та встановлено іспитовий строк.

«Прокуратурою області на вказане рішення була внесена апеляційна скарга – у зв’язку із неправильним застосуванням судом першої інстанції закону про кримінальну відповідальність. Таким чином, апеляційні скарги прокурора та потерпілих судом задоволені в повному обсязі», – зазначила Г. Лук’янова.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

You may also like...