В аеропортах Києва та Львова виявили 9 порушників

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів виявили підроблений паспорт громадянина Болгарії. Його надав для контролю чоловік, який прибув зі Стамбула. В документі було замінено сторінку з установчими даними власника.

Як повідомляє Офіційний сайт прикордонної служби України, пасажир пояснив, що він є іранцем, а підробку придбав в Туреччині за 5 тисяч американських доларів, щоб потрапити до країн Євросоюзу.

Також у неділю у «Борисполі» виявили росіянина, який, щоб потрапити в Україну, змінив прізвище. Громадянин Росії прибув рейсом із Москви з новим паспортом. 27-річний чоловік пояснив, що документ отримав недавно, тому що свій попередній паспорт начебто випадково виправ. Однак згодом вартові кордону з’ясували, що росіянин умисно змінив своє прізвище і паспорт, так як йому було заборонено в’їзд в Україну уповноваженим органом. Наразі пасажирів повернуто зворотними рейсами до країни вильоту.

Крім того, в аеропорту «Львів» співробітники Держприкордонслужби відмовили у в’їзді на територію України 7 громадянам Туреччини. Мандрівники, які прибули рейсом зі Стамбула, під час усного опитування не змогли підтвердити мети та місця перебування в Україні. До того ж з’ясувалося, що у них не було достатнього фінансового забезпечення для перебування в нашій країні. Громадян одразу повернули тим самим рейсом у Туреччину.

You may also like...