Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 248 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Комінтернівського РВ надійшла заява від Геннадія, 1969 р.н., про те, що невстановлений зловмисник шляхом пошкодження вхідної двері, проник до його магазину, звідки викрав два мобільних телефони та продукти харчування. Вжитими заходами викрито двох місцевих жителів 1996 р.н., та 2000 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Валерія, 1954 р.н., про те, що невстановлений зловмисник шляхом вільного доступу, проник до його будинку, звідки викрав чавуну ванну. Сума завданого збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами викрито Дмитра, 1977 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського РВ надійшла заява від приватного підприємця про вжиття заходів до невідомих осіб, які шляхом пошкодження вікна проникли до пункту по очищенню води та викрали звідти дві ємності для зберігання води, теплообмінник, компресор та водомір, чим завдали матеріального збитку на загальну суму 20 000 гривень. Працівниками міліції викрито Павла, 1984 р.н., та Михайла, 1974 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Вживаються заходи щодо вилучення речових доказів.

До Київського РВ надійшла заява від одеситки, 1983 р.н., про те, що на вулиці Ак. Корольова невідомий чоловік відкрито заволодів її майном. Сума збитку становить 3500 грн. Вжитими заходами викрито Ігоря, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ було викрито Руслана, 1992 р.н., який вчинив крадіжку мобільного телефону марки «Айфон 4». Затриманий зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ було викрито 36-річного Олександра, який вчинив крадіжку сумки у своїх сусідів. Чоловік зізнався у вчинені вказаного злочину та був відпущений під зобов’язання. Вказані відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся місцевий житель, 1947 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку за місцем мешкання, звідки скоїла крадіжку ноутбука, мобільного телефону та грошей в сумі 900 грн. Вжитими заходами викрито Євгена, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

До Ізмаїльського МВ звернулась 38-річна жителька району, яка повідомила, що невідома особа з її будинку за місцем мешкання, скоїла крадіжку мобільного телефону. В ході проведення оперативно-розшукових дій було встановлено Дмитра, 1996 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєні злочину. З а даним фактом розпочато провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1996 р.н., який повідомив, що невідома особа в барі обманним шляхом заволоділа його мобільним телефоном. Вжитими заходами було встановлено Олександра, 1997 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...