Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.11.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 листопада

18 листопада до Нікопольського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини доставлений непрацюючий, раніше судимий чоловік 1970 р.н., який після надання первинної медичної допомоги був госпіталізований. Працівниками міліції було встановлено, що 17.11.2014 о 22.00 його рідний брат, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1983 р.н. під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки на грунті раптово виниклих неприязнених відносин, кухонним ножем, який взяв зі столу, наніс потерпілому один удар в лівий бік, спричинивши зазначене тілесне ушкодження. Зловмисник – затриманий. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

18 листопада до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що з колото-різаним пораненням грудної клітини, госпіталізований непрацюючий чоловік 1979 р.н. Як з’ясувалось 18.11.2014 о 16.00 за місцем мешкання потерпілого на кухні між ним та його знайомим непрацюючим чоловіком 1981 р.н., виникла сварка на побутовому ґрунті під час якої, останній взяв зі столу кухонний ніж та спричинив своєму знайомому вище вказане тілесне пошкодження. Зловмисник – затриманий. знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

18 листопада до Орджонікідзевського міського відділу міліції звернулась місцева жителька 1956 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 20.40 до приміщення кафе зайшов невідомий, який підійшовши до прилавку, діставши предмет схожий на пістолет під погрозою фізичного насилля, заволодів грошима в сумі 70 грн. За вчинення злочину на місці події був затриманий раніше судимий, непрацюючий чоловік 1970 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

18 листопада до Тернівського міського відділу міліції звернулась жінка 1989 р.н. Заявниця повідомила про те, що 15.11.2014 о 16.00 по вул. Лермонтова у магазині невідомий, шляхом вільного доступу з вітрини, заволоділи чотирма пакетами кофе збиток 476 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий раніше судимий, непрацюючий чоловік 1994 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1982 р.н., який мав місце 07.11.2014 встановлений та затриманий раніше судимий, непрацюючий чоловік 1989 р.н. Викрадений мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Тернівського міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1949 р.н., який мав місце 17.11.2014 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік, раніше судимий чоловік 1989 р.н. Викрадене – вилучено.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1968 р.н., який мав місце 04.10.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1981 р.н. викрадений мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівниками Центрально-міського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1926 р.н., який мав місце 05.09.2014 встановлений та затриманий раніше судимий чоловік 1991 р.н.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...