Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10-11.10.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 113 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 48-річної Лариси про те, що невстановлені особи шляхом вільного доступу проникли до її помешкання, де застосувавши фізичне насилля, відкрито заволоділи її технікою та грошима в сумі 2200 гривень, 2000 доларів США, 1500 Євро. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 31—річну Аллу та раніше засудженого за грабіж 29-річного Руслана. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

МВСДо Портофранківського ВМ з заявою звернувся 41-річний одесит щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка проникла до кімнати хостела, звідки викрала ноутбук. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 48-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення у вчиненні кримінального правопорушення. У правопорушника вилучено речовий доказ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 26-річної Вікторії про те, що двоє невідомих зловмисників відкрито заволоділи її сумкою та мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить більше трьох тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 32-річного та 41-річного одеситів. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від мешканки с.Липецьке про те, що з її домоволодіння невідома особа викрала бензопилу, спричинивши матеріальний збиток на суму 1600 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 33-річного раніше судимого односельця потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Білгород-Дністровського МВ під час огляду автомобіля 38-річного В’ячеслава виявлено та вилучено два поліетиленових пакети з приблизно 120 грамами речовини рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито раніше засудженого 26-річного Олександра, який шляхом ривка відкрито заволодів золотими прикрасами та мобільним телефоном 24-річної жительки с.Великий Дальник. Сума матеріального збитку становить 10000 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...