Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 97 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Інспекторами Ізмаїльського відділу поліції викрито 31-річного чоловіка, який скоїв крадіжку батареї опалення в під’їзді будинку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 40-річний мешканець села Матроска, який повідомив, що невідома особа проникла в приміщення флігеля, розташованого на подвір’ї будинку, звідки скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами викрито 32-річного мешканця села Броска. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції за заявою родичів розшукано 63-річного одесита, місце мешкання якого невідомо протягом чотирьох діб. Встановлено, що за час відсутності відносно зниклого протиправні дії не вчинялися. На теперішній час чоловік перебуває за місцем мешкання.

 

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції розшукано 30-річного чоловіка, який за скоєння злочину перебував у розшуку однім з відділів поліції Дніпропетровської області. Розшуканого передано правоохоронцям з Головного управління Національної поліції в Дніпропетровської області.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...