Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.10.2016

 

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 65 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Ананьївського відділення поліції надійшло повідомлення диспетчера рятувальників, про те що за межами села в лісосмузі, на відстані 5 кілометрів від с.Жеребкове виявлено снаряд часів ВВВ калібру 100мм., який на теперішній час вивезено працівниками державної служби України з надзвичайних ситуацій та знешкоджено.

 

Поліцейськими Хмельницького відділення поліції викрито 29-річного чоловіка, який, розбивши віконне скло, проник до квартири одеситки, звідки скоїв крадіжку комп’ютерного приладдя та грошей у сумі дві тисячі гривень. Загальна сума завданих збитків становить 3 тисячі 600 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

 

Працівниками Хмельницького відділення поліції проводиться досудове розслідування за фактом вчинення 30-річним одеситом злісної непокори працівникам поліції. Встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перешкоджав затриманню особи та вдарив службовий автомобіль поліцейських. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейськими Малиновського відділу поліції проводиться перевірка за фактом таємного викрадення телефонного кабелю. У скоєні даного правопорушення викрито раніше судимого 35-річного одесита, який зізнався у скоєнні даного злочину. У правопорушника вилучені речові докази, він відпущений під особисті зобов’язання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Встановлюється сума матеріального збитку.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 17-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа через незачинене вікно проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами був встановлений 32-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 41-річний мешканець села Озерне, який повідомив, що невідома особа проникла до приміщення бару, розташованого в місті Ізмаїл, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 3500 гривень. В ході проведення слідчий заходів була встановлена 18-річна мешканка села Саф’яни. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернулася 54-річна жителька міста із заявою про те, що невідома особа викрала водяний насос, чим завдала шкоди на суму 2000 гривен. Проведеними заходами в скоєнні злочину викрито жителя району. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України .

 

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від учасників дорожнього руху про те, що в м. Подольську неподалік Свято-Миколаївського собору тривалий час стоїть автомобіль без водія. При виїзді слідчо-оперативної групи та огляді автомобіля марки „Міtsubishi Lancer”, синього кольору, в присутності двох понятих на задньому сидінні було виявлено та вилучено речовину рослинного походження, темно-зеленого кольору, схожу на рослину коноплі. Дану речовину направлено на експертизу. Автомобіль доставлено на арештмайданчик, проводяться заходи по встановленню власника даного авто.

 

ВК ГУНП в Одеській області

 

You may also like...