У Києві спецпризначенці затримали киянина, який обікрав автомобіль

Власник машини залишив дверцята незачиненими, тому зловмисник із легкістю проник у салон та забрав мобільний телефон. Проте правоохоронці відразу його помітили та затримали.

Під час патрулювання вулиць Дніпровського району столиці працівники полку поліції особливого призначення №1 помітили чоловіка, який при їх появі помітно занервував. Коли правоохоронці почали з ним спілкуватись, побачили в руках мобільний телефон, але співрозмовник почав запевняти, що засіб зв’язку належить йому. Тож працівники поліції вирішили перевірити правдивість слів – і не помилилися.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, за кілька хвилин правоохоронці встановили справжнього власника ґаджету, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Далі для з’ясування всіх обставин чоловіка доставили до управління поліції.

«Правопорушник – 34-річний місцевий мешканець, який раніше потрапляв у поле зору поліції за аналогічні злочини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення фігуранту підозри, а поки суд відпустив його під особисте зобов’язання. За вказаний злочин чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі», – додав Олександр Кузьмін.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

You may also like...