Лише за добу трьох мешканців Дніпропетровщини вбило струмом у власних подвір’ях

Трагічні випадки загибелі від удару електрострумом в клієнтських електромережах зафіксовані відразу в трьох селах Дніпропетровської області з різницею в 12 годин.

Про це Дніпрограду повідомили в прес-службі ДТЕК.

За добу одразу трьох мешканців Дніпропетровщини вбило струмом у власних подвір'ях

Перший випадок стався в Магдалинівському районі, в селі Шевське, де від удару струмом загинув місцевий житель. Друга загибель сталася в Васильківському районі, в селі Письмове. Там смертельно травмована місцева мешканка. Третя – в селі дзвониНовогригорівка Васильківського району, де також від удару струмом загинув чоловік.

У трьох місцях працює поліція і розслідує причини інцидентів. Енергетики, в першу чергу, висловлюють глибокі співчуття сім’ям загиблих і готові надати всебічну допомогу органам поліції при розслідуванні.

Вкотре енергокомпанія звертається до жителів області із закликом не ризикувати життям себе і своїх близьких, стежити за справністю елетропріборов, перевіряти справність електропроводки в своїх мережах не самовільно, а за допомогою фахівців. А також не проводити самостійно ніяких робіт, пов’язаних з електрикою, а залучати профільні організації.

Сумні випадки недбалого ставлення до електрики – свідоцтво того, що це несе смертельну небезпеку і може привести до самих трагічних наслідків. Бережіть своє життя і дотримуйтесь правил електробезпеки в будь-яких життєвих ситуаціях!

You may also like...