Киянин завадив зловмиснику обікрасти свою квартиру

Побачивши незнайомця, який копирсається у його речах, киянин зачинив двері та викликав правоохоронців. Для надання пояснень чоловіка доставили у відділок поліції.

До чергової частини Солом’янського управління поліції зателефонував місцевий мешканець із повідомленням про те, що невідомий намагається обікрасти його квартиру на проспекті Лобановського. На виклик прибули патрульні та затримали чоловіка, на якого вказав заявник.

Встановлено, що киянин вийшов із квартири і залишив двері відчиненими. Це побачив правопорушник, який проходив повз помешкання, та вирішив скористатися моментом. Однак за кілька хвилин власник оселі повернувся і побачив непрошеного гостя, який перекладав його особисті речі, тож негайно викликав поліцію.

Для з’ясування обставин чоловіка доставили у територіальне управління поліції. Він – уродженець іншої держави, 1989 року народження. Останнім часом мешкав у столиці, офіційно не працював.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...