Викрито та припинено злочинну схему щодо виготовлення та реалізації фальсифікованих алкогольних виробів

03.06.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури об’єднаних сил слідчими ГУНП в Донецькій області, спільно з оперативними співробітниками УЗЕ в Донецькій області та ОРВ ОРУ Донецького-Луганського регіонального управління ДПС України, викрито та задокументовано злочинну схему щодо протиправного виготовлення та подальшої реалізації на території різних областей України, а також переміщення через лінію розмежування фальсифікованих алкогольних виробів.

Так, в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 199 та ч. 2 ст. 204 КК України, в ході проведення санкціонованих обшуків складських приміщень, оптових торгових точок та за місцем проживання фігурантів справи у м. Краматорськ та м. Костянтинівка Донецької області, виявлено та вилучено понад 700 театрапаків ємністю по 10 літрів кожен, понад 85 тис пляшок готової продукції – фальсифікованого алкоголю, грошові кошти в сумі понад 1 млн грн, одержанні від продажу вищевказаної продукції, та документи, що свідчать про злочинну діяльність.

На даний час тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх причетних осіб, у тому числі і зі складу військовослужбовців Збройних Сил України та правоохоронних органів. За наслідками проведення слідчих (розшукових) дій буде вирішено питання щодо повідомлено про підозру та направлення до суду відповідних клопотань про застосування запобіжного заходу.

Андрій Лисенко, речник ГПУ

You may also like...