Колишній хлопець згодився провести дівчину, а згодом на залізничній станції побив її та пограбував

До чергової частини лінійного відділу на станції Маріуполь УМВС України на Донецькій залізниці надійшло повідомлення від працівників міської лікарні міста Маріуполя про те, що до них звернулася за медичною допомогою 24-річна жителька Донецька, яку на залізничному вокзалі станції Кальчик побив колишній хлопець. Лікарі обстежили потерпілу і встановили діагноз: струс головного мозку, перелом костей носа, повідомляє СЗГ УМВС України на Донецькій залізниці 

Працівники транспортної міліції встановили, що дівчина приїхала в селище Андрїївка Тельманівського району у гості до подруги, де зустріла свого старого знайомого, з яким раніше мали дружні стосунки. Серед гостей, були й інші хлопці, які робили знаки уваги до запрошеної в гості дівчини. Колишній хлопець не зміг напевно спокійно віднестись до того, що дівчина більше не звертає на нього уваги, та й вирішив напідпитку помститись.

Коли дівчина вже збиралася їхати додому, настирний хлопець наполіг на тому, щоб провести до вокзала свою колишню дівчину. На залізничній станції Кальчик у них відбувся конфлікт на ґрунті ревнощів, у результаті чого хлопець жорстоко побив дівчину, відібравши її особисті речі, документи й гроші в сумі 900 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали кривдника, ніде не працюючого двадцятип’ятилітнього жителя Тельманівського району Донецької області. Зі слів затриманого, усьому провиною алкоголь і неподілена любов, але навряд чи такі пояснення допоможуть залишитись непокараним за скоєння тяжкого злочину.

За цим фактом стосовно ревнивця порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 (розбій – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або погрозою застосування такого нападу) кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.

МВС України
 

You may also like...