Кохання до рецидивіста проти волі батька, закінчилося черепно-мозковою травмою «нареченого»

До чергової частини Вознесенського міськвідділу УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями доставлено чоловіка 1971 року народження. 

Підозрюваного у скоєному правоохоронцям довго шукати не прийшлося, потерпілого «провчив» батько його дівчини. Потерпілий, який у минулому неодноразово був засуджений, впливав, на думку родини, негативно на світосприйняття юної панянки. Батько взагалі був категорично проти того, що його донька знається з чоловіком, який провів не один рік за ґратами, а тут ще й до нього звістка дійшла, що донька збирається залишити домівку і все ж таки, не дивлячись на заборону, поєднати своє життя із коханим. Обурившись, чоловік вирішив поставити крапку у цій історії та направився до райцентру до «зятя», а для того, щоб розмова пройшла ефективно, на підмогу покликав свого товариша, односельчанина, 1959 року народження. 

Розмова не вдалась – все закінчилось бійкою та, як наслідок, лікарі поставили «нареченому» діагноз – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. 

Слідчим відділом Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, а подальшу долю учасників події вирішить суд.

Тетяна Петрова, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...