Сообщение о «советничестве» лидера предпринимательского Майдана – провокация?

Спільна Справа заявляє про ганебну провокацію проти свого лідера Олександра Данилюка і вимагає спростування недостовірної інформації

Громадянський рух Спільна Справа заявляє про свідому інформаційну провокацію, що була вчинена невідомими особами проти нашого лідера Олександра Данилюка.

Сьогодні у ЗМІ була широко розтиражована інформація про те, що наче б то генеральний координатор Спільної Справи, керівник Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександр Данилюк призначений радником Президента України.

Ми упевнені, що ініціатори цих публікацій свідомо не вказала по-батькові нашого керівника та людини, що дійсно отримала вказане призначення, оскільки відразу б з’ясувалося, що мова йде про різних людей.

Вважаємо, що це було зроблено свідомо з метою кинути тінь на наш рух та нашого лідера, звинувативши нас у співпраці з владою. У той час як ми були і залишаємося в радикальній опозиції, а нашою метою є негайне припинення повноважень Президента та Верховної Ради VI скликання.

Про те, що це була свідома провокація проти Данилюка Олександра Володимировича свідчить також той факт, що ця інформація з’явилася у ЗМІ раніше, ніж на сайті Президента з’явився Указ № 1163/2010 про призначення радником Президента Данилюка Олександра Олександровича.

Пресс-служба Громадянського руху Спільна Справа

You may also like...