Кримінальна хроніка Закарпаття

Працівники карного розшуку ужгородської міліції отримали оперативну інформацію про те, що на одній з вулиць обласного центру планується оборудка зі зброєю. Післяобідньої пори в ході оперативно-розшукових заходів на вул.Українській (мікрорайон Радванка) міліціонери затримали 22-річного жителя міста, який за півтори тисячі гривень придбав у 40-річного ужгородця газовий пістолет 9-го калібру, ніж та штик-ніж. Усе це небезпечне начиння вилучено, обставини справи з’ясовуються.

НАРКООБОРУДКИ ПЕРЕРВАЛА МІЛІЦІЯ
Кілька успішних спецоперацій зі знешкодження наркоділків провела цими днями закарпатська міліція. Зокрема, неподалік від автозаправки в с.Вилок Виноградівського району правоохоронці затримали 25-річного жителя села Чепа цього ж району. Як з’ясувалося, цей молодик придбав у трьох молодих жителів села Пийтерфолво близько 10 грамів марихуани, за яку заплатив 500 гривень. В кишені куртки одного з наркоділків, віком 21 рік, стражі порядку знайшли та вилучили ще 3 грами “травки”, а в його автомобілі “Мерседес”–пакет із білою кристалічною речовиною, схожою на наркотик, та ще один–з трьома грамами марихуани. Гроші та наркотики вилучено.
Ще більшу партію наркогидоти–50 грамів марихуани знайшли правоохоронці під час санкціонованого обшуку в помешканні 23-річного жителя Рахівщини.
Близько опівночі на вулиці Мукачева патрульні затримали за скоєння адмінправопорушення 22-річного жителя міста, в якого знайшли у кишені спортивних штанів 9 грамів марихуани.
А 20-річний житель Ужгорода попався на збуті за 800 гривень одного грама метамфетаміну. Під час його затримання міліціонери знайшли в нього ще 5 грамів марихуани. Гроші та наркотики вилучено.

ЗАКОРТІЛО РИБКИ ПОСМАЖИТИ?..
Серед біло дня з кафе на вул.Минайській в Ужгороді невідома особа поцупила пристрій для приготування рибних страв на вогні вартістю близько 800 гривень. Власниця закладу оперативно звернулася в міліцію, й невдовзі стражі порядку вирахували та затримали любителя смаженої рибки, яким виявився 24-річний житель табору з с.Концово на Ужгородщині. Украдену річ вилучено.

ПРОДАВАВ “ЗЛЕ” КІНО
Міліція продовжує вилучати з незаконного обігу відеопродукцію, що містить ознаки порнографії, насильства та жорстокості. Так, днями під час перевірки касетного відділу одного з супермаркетів міста правоохоронці виявили та вилучили від приватного підприємця чотири десятка ДВД-дисків із “недобрим” кіном. Тепер зясовується їхнє походження та спосіб тиражування.

UA-Reporter.com

You may also like...