На Миколаївщині скоєно вбивства жінки та чоловіка

15 березня 2011 року до чергової частини Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вул. Дзержинського знайдено труп господарки 1949 р.н. без явних ознак насильницької смерті. 16.03.11 року в результаті проведеного судово-медичного дослідження було встановлено, що смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронцями було встановлено та затримано раніше судимого 1970 р.н., який обґрунтовано підозрюється у скоєні даного злочину. Слідчим відділом Заводського РВ ММУ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України («Навмисне вбивство»).

* * *

16 березня 2011 року до чергової частини Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевої мешканки 1976 р.н. про раптову смерть свого співмешканця 1966 р.н.

У небіжчика були відсутні зовнішні ознаки насильницької смерті, але висновком судово-медичного дослідження було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок крововиливу та пошкоджень внутрішніх органів.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями затримано непрацюючого 1971 р.н., який в ході раптово виниклої сварки спричинив тілесні ушкодження потерпілому. Слідчим відділом Вознесенського МВ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому).

ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...