На Полтавщині батьківське «виховання» обернулося кримінальною справою

Як повідомили УК в ВЗГ УМВС України в Полтавській області, до Лохвицького райвідділу міліції звернулася 24-річна мешканка села Гиряві Іскрівці з проханням притягнути до відповідальності її чоловіка, який днями побив її 5-річного синочка.

Перевіривши інформацію, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Лохвицького райвідділу встановили, що у вечірній час 25-річний Сергій був вдома напідпитку. Він проживав разом з жінкою та 5-річним хлопчиком, який приходився йому пасинком.

В якусь мить між парою спалахнула сварка. Від дорослої лайки маленький хлопчик почав плакати та тулитися до матері. Сергія розлютили дитячі сльози, а тому він схопив дитину за підборіддя та шию і, здавивши, відкинув останнього в протилежний бік кімнати. Внаслідок цього малолітній отримав тілесні ушкодження, які за висновком судово-медичного експерта відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Наразі щодо чоловіка порушено кримінальну справу за статтею 166 Кримінального кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

УК

You may also like...