Кримінальна хроніка Житомирщини за 3 червня 2011 року

24 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 12 з них працівники міліції вже розкрили а саме: розбій, шахрайство, 6 крадіжок чужого майна та інші.

14 осіб обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

2 червня до Коростенського МВ надійшло повідомлення про те, що уночі в райцентрі із кафе-магазину вчинено крадіжку. Злодій проник до середини приміщення, розбивши віконне скло, та викрав тютюнові вироби на загальну суму понад 1 тисячі гривень.
Однак втекти нічному візитерові не вдалося. Працівники міліції затримали його безпосередньо на місці скоєння злочину. Він виявився непрацюючим 20-річним місцевим жителем.

У Попільнянському районі минулої доби уночі на вулиці с. Жовтневого з кабельного колодязя невідомим було викрадено телефонний провід.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох парубків, 18 та 16 років, в яких викрадене вилучено.

2 червня жителька с. Громади Любарського району звернулась до райвідділу міліції із заявою про те, що цього ж дня близько 20 години з її будинку, куди злодій зайшов через незачинені вхідні двері, викрадено 500 гривень.
Працівники чергового наряду міліції встановили, що в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється непрацюючий раніше судимий 40-річний місцевий житель, розшук якого на даний час триває .

Житель обласного центру повідомив до Корольовського РВ м. Житомира про те, що уночі з його будинку невідомим викрадено ноутбук, модем, два мобільні телефони, тюнер та майже 2 тисячі гривень. Загальна сума завданого збитку становить понад 9 тисяч гривень.
Працівники слідчо-оперативної групи, що виїжджали на місце події, встановили, що ймовірніше всього злодій потрапив до оселі через незачинкене вікно. Наразі розслідування триває.

Шановні громадяни! Уважно ставтесь до збереження вашого майна. Не забувайте, залишаючи оселю, закривати балконні двері, квартирки та вікна. Навіть, знаходячись вдома, замикайте вхідні двері. Якщо ви плануєте літні подорожі, заздалегідь подбайте про надійну охорону квартири чи будинку.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...