Жінка вбила чоловіком ножем і кувалдою: кримінальні події на Донеччині

У Шахтарський МВ надійшло повідомлення про те, що в струмку на околиці міста Шахтарська з рубаними ранами голови, колото-різаними пораненнями живота виявлений труп 48-річного місцевого жителя. Працівниками карного розшуку встановлена і затримана 45-річна мешканка м. Шахтарська, яка в ході сварки зі своїм чоловіком кухонним ножем і кувалдою заподіяла йому тілесні ушкодження, що викликали його смерть. Після чого труп чоловіка вивезла за межі населеного пункту і викинула в струмок. Запобіжний захід – підписка про невиїзд.

У Микитівський МВ м. Горлівки з лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з проникаючою раною черевної стінки, травматичним шоком доставлена 42-річна жінка. Прийнятими заходами працівниками карного розшуку «за гарячими слідами» затриманий 60-річний житель м. Горлівки, який в своєму будинку в ході спільного розпивання спиртних напоїв і раптово виниклих неприязних стосунків кухонним ножем заподіяв потерпілій вказані тілесні ушкодження. Запобіжний захід обирається.

У Приморський РВ м. Маріуполя звернулася 18-річна дівчина із заявою про те, що невідома біля кафе ударила її рукою в обличчя і відкрито заволоділа золотим ланцюжком з хрестиком. Прийнятими заходами працівниками карного розшуку «за гарячими слідами» затримана 16-річна мешканка м. Маріуполя. Запобіжний захід – підписка про невиїзд.

У Кіровський РВ м. Донецька звернулася 43-річна жінка з заявою про те, що невідомий в під’їзді будинку по вул. Висоцького, застосувавши газовий балончик, заволодів її сумкою з особистим паспортом і мобільним телефоном. Прийнятими заходами працівниками карного розшуку затриманий 21-річний житель м. Макіївки. Запобіжний захід обирається.

ВЗГ ГУМВС України в Донецької області

You may also like...