На Дніпропетровщині кредитор розстріляв авто боржника та його пса

Днями до працівників Криничанського райвідділу міліції Дніпропетровської області надійшло повідомлення про те, що на одному із місцевих подвір’їв сусіди чули постріли.

Як повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області, працівники міліції з’ясували, що напередодні близько півночі між непрацюючим 56-річним місцевим жителем та його 34-річним «опонентом» на ґрунті боргових відносин виникла сварка: молодший чоловік дав старшому гроші у борг, а тепер намагався їх повернути.

У ході сутички парубок в якості останнього аргументу витягнув з автомобіля помпову мисливську рушницю 12-го калібру та здійснив з неї 12 пострілів, пошкодивши при цьому автомобіль, який був припаркований на подвір’ї, та застреливши дворову собаку. Після скоєного чоловік зник з місця події в невідомому напрямку.

Через деякий час зловмисник був затриманий правоохоронцями на автошляху «Світлогірське-Дніпродзержинськ». Знаряддя злочину – помпову рушницю – було вилучено.

За даним фактом слідчим відділом Криничанського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров’я, або з пошкодженням чи знищенням майна) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

You may also like...