Йшов на крадіжку, а скоїв вбивство

03 червня 2011 року до Запорізького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Кушугум, у власному домоволодінні знайдено труп місцевого мешканця.

На місце події терміново виїхало керівництво ГУМВС та слідчо-оперативна група у повному складі.

З’ясувалося, що загиблий – ветеран органів внутрішніх справ, став жертвою злочину. До його розкриття підключилися кращі працівники управління карного розшуку ГУМВС області. Зусилля оперативників увінчалися успіхом: вони встановили особу підозрюваного, а потім і затримали його.

Того дня затриманий, раніше неодноразово засуджений за скоєння корисливих злочинів, котрий до того ж перебував у розшуку, вирішив скоїти крадіжку. Щоб перевірити, чи дома господар, постукав у хвіртку. Коли йому відчинили, попрохав напитися. На свою біду, потерпілий запросив його у двір і напоїв водою. Коли ж повернувся, щоб поставити на місце чашку, отримав удар, від якого впав на землю. А зловмисник, нанісши ще кілька ударів, виніс з дому цінні речі й зник з місця скоєння злочину. Втім, як бачимо, від відповідальності йому втекти не вдалося. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального Кодексу України (Умисне вбивство). Як відомо, за подібні злочини законом передбачене покарання аж до довічного ув’язнення.  Слідство у справі триває.

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

 

You may also like...