Інформація ДАІ м. Києва на 12.07.2011

За 11 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 414 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 172; створення аварійної ситуації – 4, керування в стані алкогольного сп’яніння – 41. За добу зареєстровано 7 ДТП в яких троє осіб загинули та 7 отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Дніпровський р-н а/м «Ауді S4», 2004 р.в., сірий, д/н RZ 90532 (реєстрація Польща), Деснянський р-н а/м «БМВ-525», 2004 р.в., чорний, д/н АІ0069АВ.    

Інспекторами ДПС ДАІ столиці затримано 4 автомобілі, які знаходились у розшуку та арешті: «Деу Ланос», «Тойота Ленд Крузер», «Шкода», «Шевроле Авео». До райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлений 1 чоловік, хуліганство – 1, перевезення вантажу без документів – 3.       
         
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...