За жарт з підривом аеропорту хуліган заплатить 100 тисяч гривень

23 липня ц.р. о 22:25 у чергову частину ГУ МВС України в Одеській області на спецлінію «102» надійшов дзвінок від невідомого, чоловік повідомив про мінування Одеського аеропорту.

На місце події негайно прибули оперативно-слідчі групи СБУ, ГУ МВСУ та ГУ МНС України. З території аеровокзалу були евакуйовані  громадяни та співробітники служб аеропорту. Детальний огляд «замінованих» споруд та прилеглих до них територій, проведений експертами вибухово-технічної служби, жодних вибухових пристроїв чи будь-яких інших небезпечних предметів не виявив.

У результаті терміново розпочатих пошукових заходів, співробітниками СБУ та ГУ МВСУ в Одеській області за добу було встановлено особу аноніма. «Телефонним терористом» виявився 25-річний мешканець Одеси. Зловмисник зізнався, що реальних намірів та можливостей для реалізації своїх погроз не мав, а пожартував у стані алкогольного сп’яніння з хуліганських мотивів.

За невдалий «жарт», внаслідок затримки внутрішніх і міжнародних авіарейсів та задіяння сил та засобів правоохоронних органів, зловмисник буде відшкодовувати державні витрати на суму близько 100 тис. гривень.

Прес-центр СБ України

You may also like...