Інформація ДАІ м. Києва на 16.08.2011

За 15 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 523 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 268; створення аварійної ситуації – 1, керування в стані алкогольного сп’яніння – 43. За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 5 осіб отримали травми.

Інспекторами ДАІ Святошинського району «гарячим слідом» затримано двох осіб, які незаконно заволодів автомобілем Мітсубіші Аутландер. Виявлені 2 автомобілі які знаходились в розшуку «Нісан Ноут», «ЗАЗ-110247».

Незаконні заволодіння автотранспортом: Деснянський р-н мотоцикл «Ямаха УБР 125», сірий, 2005 р.в., д/н АІ1403АА. Співробітниками ДАІ був зупинений автомобіль «Опель Астра», в ході перевірки документів було встановлено, що автомобіль значиться в угоні.
 
До райуправлінь міліції доставлено за незаконне зберігання наркотичних речовин – 1, одна особа, що знаходилась в розшуку, вантаж без документів-1.
 
Зверніть увагу!
 
Столична Державтоінспекція інформує, що з 16 до 22 серпня поточного року тимчасово закривається рух усіх видів автотранспорту мостом Метро у бік мосту ім. Є. О. Патона (лівий поворот з мосту) у зв’язку із проведенням завершувальних будівельних робіт із спорудження транспортної розв’язки біля станції метрополітену «Дніпро».
 
Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням із розумінням поставитись до незручностей, пов’язаних із тимчасовим обмеженням руху автотранспорту.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...