В Києві син організував вбивство рідної матері

Дзвінок про виявлення тіла 67-річної пенсіонерки надійшов в чергову частину Шевченківського райвідділу міліції близько 1.30 ночі. Слідчо-оперативна група райвідділу негайно виїхала на місце злочину. Тіло загиблої господині з ножовими пораненнями шиї та черевної порожнини  міліціонери побачили в коридорі її квартири.

Викликав працівників міліції 43-річний син загиблої. Він розповів, що знайшов матір мертвою, коли повернувся додому. Через деякий час до квартири навідалась «пізня гостя» – 27-річна знайома чоловіка, з якою він частенько припадав до горілочки. Жіночка почала  розігрувати скорботу, чим і викликала підозри оперативників. Захопився роллю «горем вбитого» і син  пенсіонерки. Можливо йому можна було б повірити, якби не зібрана оперативниками інформація про непутящого сина-алкоголіка, який тероризував матір від пенсії до пенсії. Крім того, сусіди частенько ставали свідками їх сварок через квартиру. Син звинувачував матір, що вона заважає йому вільно почуватися у власній квартирі.

Допитавши «зажурених» учасників цієї драми, міліціонери встановили, що вбивство  матері замовив її власний син. Він заплатив 15 тисяч гривень 27-річній знайомій, виправдовуючись, що в  нього самого рука б не піднялася…

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Тепер, акторські навички  парочці доведеться відточувати за ґратами. Санкція даної статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Слід зазначити, що під час санкціонованого обшуку в квартирі затриманого  вилучили близько чотирьох кілограм марихуани. За цим фактом проводиться подальша перевірка.

УЗГ МВС України

You may also like...