Інформація ДАІ м. Києва на 29.08.2011

Як повідомили УК у ВЗГ УДАІ м. Києва, за 27-28 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 979 порушень ПДР, з них найбільш характерні: створення аварійної обстановки – 4, перевищення швидкості – 565; порушення правил дорожнього руху пішоходами – 20, керування в стані алкогольного сп’яніння – 92. За вихідні зареєстровано 9 ДТП в яких 9 осіб отримали травми.

За незаконне заволодіння транспортним засобом 28.08.11 інспекторами полку ДПС ДАІ затримано водія автомобіля «ВАЗ-21053». При огляді транспортного засобу було виявлено зламаний замок запалювання та дверний замок, документи на автомобіль також були відсутні. Під час перевірки було встановлено, що автомобілем незаконно заволоділи 27 серпня поточного року в Київській області смт Глеваха. Того ж дня за незаконне заволодіння мотоциклом «Ява-350» по вулиці Ревуцького,29 співробітники ППСМ затримали чоловіка. Водіїв та транспортні засоби доставлено до райуправління.

27 серпня інспекторами ДПС виявлено три автомобілі, що знаходились у розшуку, а саме: «Сhevrolet Epica», «Honda Accord», «Hyundai Getz». Транспортні засоби доставлені на майданчик тимчасового утримання автотранспорту.Зокрема, затримано чоловіка, який перебував у розшуку за ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство).
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -5 осіб, за перевезення вантажу без документів-1, по операції «Мігрант» -1, за хуліганство-2, за хабарництво-1, за порушення паспортно-візових правил – 17.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Подільський район а/м «Honda CR-V», сірий, 2008 р.в., д/н АА9903ІЕ. Прийняті міри розшуку.
Допоможіть розшукати водія, який скоїв наїзд на велосипедиста та з місця пригоди зник.
 
Столична Державтоінспекція просить відгукнутись свідків дорожньо – транспортної пригоди, яка сталася 28 серпня 2011 року о 21 год.35 хв. на перехресті Велика Кільцева дорога-вул. Газопровідна. Невстановленим автомобілем скоєно наїзд на 75-річного велосипедиста. Внаслідок наїзду дідусь  отримав перелом правої руки, забиття тіла та був доставлений до лікарні. Після наїзду водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення   п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій забов»язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Столична ДАІ звертається до свідків з проханням надавати будь-яку інформацію стосовно ДТП на телефон гарячої лінії      483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).
 
Зверніть увагу!   
 
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  В ході цих заходів інспектори ДАІ чергуватимуть біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищить дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах проведуть уроки дорожньої грамоти. Дітям, які дотримаються правил безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі . А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.

УК

You may also like...