За розбійний напад на подружжя і вбивство нелюди отримали 12 років позбавлення волі

Навесні 1998 року в садовому товаристві в районі Молочної балки в місті Севастополі розігралася справжня трагедія.

Світле свято Великодня Дмитро та Костянтин відсвяткували міцними напоями. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та озброївшись двохствольним мисливським обрізом і металевим прутом, зловмисники вирішили здійснити нічний візит до чоловіка, який заборгував їм гроші. Він проживав в дачному будинку разом із дружиною.

Серед ночі зловмисники увірвалися до будинку подружжя. Зробивши два постріли з обріза, зловмисники наказали їм лежати на підлозі. А потім почали вимагати ключі від сараїв, в яких утримувалася свійська птиця. Сараї виявилися не замкнутими, тож Дмитро приступив до справи. А в цей час Костянтин залишився в будинку та почав бити потерпілих. Подружжя надавало опір, тож до Костянтина приєднався Дмитро. Між потерпілими та нападниками зав’язалася запекла бійка. В зручний момент жінці вдалося втекти та зателефонувати до міліції. На жаль, від отриманих черепно- мозкових травм її чоловік помер на місці. В ході досудового слідства було встановлено, що фатальні удари потерпілому завдавав Дмитро.

За умисне вбивство з корисливих мотивів, а також за напад з метою заволодіння індивідуальним майном громадян, здійснене за попередньою змовою Дмитру й Костянтину судом визначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Вирок ухвалений Апеляційним судом міста Севастополя, вступив в законну силу.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в м. Севастополі
 

You may also like...