Інформація ДАІ м. Києва на 21.09.2011

За 20 вересня 2011 року співробітниками ДАІ виявлено 707 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 283; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 41, порушення ПДР пішоходами – 18 . За добу зареєстровано 9 ДТП в яких 9 осіб отримали травми. Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.

Інспекторами ДПС ДАІ 20 вересня 2011 року затримано водія автомобіля «ВАЗ-2109», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагався дати хабара у сумі 200 гривень. Так, з початку року виявлено та задокументовано 218 спроб дачі хабара працівникам ДАІ.

 
Вчора, співробітниками ДАІ виявлено 5 автомобілів, що знаходились у розшуку, а саме:
«JaguarXType»,  «HyundaiTucson», «DaewooLANOS», «OpelVectra», «SkodaSuperb», «Infiniti. За підробку номерів агрегатів інспекторами ДАІ затримано водія автомобіля «Рено». Також вчора були затримані три водії, автомобілів «КАМАЗ-65115», «ДАФ-95» та «Мерседес-Бенц». Чоловіків  доставлено до райуправління міліції.
 
 Зокрема, до райуправлінь міліції доставлено за хуліганство – 2 особи, шахрайство-1, за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин – 5.
 
Зверніть увагу!
 
Державтоінспекція м. Києва інформує, що з 2 вересня поточного року у Шевченківському районі будуть здійснюватись ремонтні роботи пов’язані з реконструкцією теплової мережі (згідно розпорядження КМДА №1515 від 25.08.11). Тому, по вулиці Довнар-Запольського (між вулицями Дегтярівською та В.Василевської) буде тимчасово заборонений рух всіма видами транспорту (виняток автомобілі спеціального призначення).
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...