Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02-03.04.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 103 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції звернулася 28-річна одеситка про вжиття заходів до невідомої особи, яка таємно скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 18-річну жительку Одеської області, яка надала правдиві свідчення у скоєні крадіжки.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито трьох неповнолітніх жителів міста, які відкрито заволоділи у 38-річної жінки грошима в сумі 125 гривень та пачкою цигарок. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 41-річна Анжела, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, скоїла крадіжку парфумерії. В ході проведення оперативно-розшукових заходів була встановлена 18-річна Евеліна. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції затримано 32-річного мешканця с.Фонтанка, який розбив скло в автомобілі та намагався скоїти крадіжку майна, а потім втекти. Затриманий зізнався у вчиненні правопорушення та надав правдиві свідчення За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява продавця одного з торгівельних закладів міста щодо притягнення до кримінальної відповідальності невстановленої особи, яка таємно викрала з магазину засоби для прання та полоскання ротової порожнини, завдавши закладу матеріальної шкоди у розмірі понад 145 гривень. Вжитими заходами поліцейськими у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 24-річного одесита під час огляду якого у сумці були виявлені вищевказані предмети. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції під час патрулювання одного з парків міста було викрито 27-річного мешканця Біляївського району. Чоловік, побачивши співробітників поліції, кинув на землю паперовий згорток. Під час огляду місця події було виявлено та вилучено паперовий згорток с речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані. Як пояснив правопорушник, у згортку паперу знаходиться наркотична речовина «марихуана», яку він зберігав для особистого споживання. Від чоловіка прийнято пояснення та відпущено під особисте зобов’язання. Вилучене направлено на хіміко-біологічну експертизу до НДЕКЦ.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції завершено досудове розслідування за фактом порушення правил реалізації лікарських засобів з боку фармацевта однієї з аптек міста, яка незаконно продала 40 пігулок лікарського препарату «Кодтерпін ІС», обіг якого є обмеженим. Кримінальне провадження, розпочате за ч.1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України направлено до Малиновського районного суду для прийняття законного рішення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...