Інформація ДАІ м. Києва на 11.10.2011

За 10 жовтня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 524 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 197; створення аварійної ситуації – 1.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 37 порушень. З початку року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 3858 рішень, у 2254 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За понеділок зареєстровано 7 ДТП в яких 1 особа загинула та 7 отримали травми.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Голосіївський р-н а/м «Фольксваген Транспортер», 2005 р.в., білого кольору, д/н АА5491ОМ та а/м «Хонда Акорд», 2007 р.в., чорний, д/н ВМ7755АО; Дарницький р-н а/м «ВАЗ-21093», 2011 р.в., сірий, д/н АА2967КО.
У Дніпровському районі працівниками ДАІ «гарячим» слідом виявлений а/м «ГАЗ-3310», яким незаконно заволоділи невідомі на вул. Бориспільській. Також особовим складом ДАІ столиці затримані 2 водія, які перебували у розшуку за скоєння злочинів.
 
Допоможіть знайти водія-втікача! Внаслідок наїзду загинула людина!
 
В Святошинському районі 10.10.2011 о 00 годин 44 хвилини на вулиці Зодчих, 62-а невстановленим водієм скоєно наїзд на пішохода – 27-річного чоловіка, який від отриманих травм помер на місці пригоди . Водій скоївши наїзд зник з місця пригоди. Столична ДАІ звертається до свідків з проханням надавати будь-яку інформацію стосовно ДТП на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).
 
До райуправлінь міліції за підробку водійських документів доставлено 1 особу, перевезення вантажу без документів – 1, за незаконне зберігання наркотичних речовин – 1, пошкодження майна – 1, порушення правил зберігання мисливської зброї – 1.    
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, з початку року задокументовано 228 спроб дачі хабара. По цим фактам порушено 7 кримінальних справ. Наразі, районними прокуратурами столиці розглядаються 19 відповідних справ. За минулу добу співробітниками ДАІ затримано 2-х водіїв, які намагались дати хабарі. Обидва доставлені до рай управлінь міліції. 
 
ДАІ застерігає: у Києві очікуються несприятливі погодні умови
 
За інформацією Укргідрометцентру,  на території Києва очікуються дощі…
Тільки за вихідні, 8-9 жовтня поточного року, столична Державтоінспекція зареєструвала 17 дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 особи загинуло та 25 отримали травми.В зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...