Днепропетровские наркодельцы делят рынки сбыта. Конкурентов – убивают битами

 Об этом сообщает ЦОС ГУ МВД в Днепропетровской области:

22 листопада на смітнику в лісосмузі на відстані одного кілометра від селища Братосеменівка Криворізького району місцеві мешканці натрапили на закривавлений труп чоловіка. Про страшну знахідку вони одразу сповістили міліцію.

Виїхавши до місця події, слідчо-оперативна група разом із судово-медичним експертом дійшли висновку, що людина загинула внаслідок насильницької смерті. Невідомі завдали своїй жертві чисельні удари по голові та тулубу.

Особу загиблого вдалося встановити за декілька днів. Ним виявився неодноразово засуджений, у тому числі й за навмисне вбивство, мешканець Кривого Рогу. Свого часу за вбивство він відсидів 11 років й звільнився з місць позбавлення волі у березні поточного року. Офіційно працювати ніде не хотів, то ж вирішив стати на кримінальну стежку й почав торгувати наркотичним засобом «метамфетамін».
Перевіривши зв’язки вбитого, вже за два тижні правоохоронці вийшли на слід кримінального тріо, усі 1979 року народження. Як і їх жертва, зловмисники займалися збутом наркотиків й до вбивства вдалися через розподіл території.

Того вечора вони чекали на своюжертву біля його будинку. Коли той під’їхав на автомобілі «Москвич» й у салоні почав рахувати гроші від продажу зілля, молодики підбігли до автівки, розбили бокове та лобове скло й, витягнувши конкурента з салону, добряче побили, а коли той знепритомнів, пересадили його до іншої автівки й вивезли за місто Кривий Ріг. Саме в посадці дерев’яними палицями вони забили жертву до смерті, після чого подалися світ за очі. Бігали від правосуддя молодики майже два тижні. Серед них є також неодноразово засуджені за збут наркотиків. Під час обшуків у молодиків була вилучена велика партія наркотиків, а також знаряддя вбивства – дерев’яна бита.

За фактом навмисного вбивства порушена кримінальна справа за ст. 115 КК України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

You may also like...