На Львівщині водій автобуса скоїв наїзд на нетверезого велосипедиста

Як повідомила «УК» ,Прес-служба управління ДАІ у Львівській області, 21 грудня близько 20.00 години на автодорозі сполученням Львів-Шегині у селі Конопниця Пустомитівського району водій автобуса «БАЗ», 67-річний житель Львова, рухаючись за маршрутом «Львів-Городок» (№ 140) у напрямку до міста Львова, скоїв ДТП.  

Зокрема попередньо було встановлено, що водій автобуса не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та стану транспортного засобу, щоби мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним і, під час виникнення небезпеки для руху, яку водій об’єктивно спроможний був виявити, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу та скоїв наїзд на велосипедиста, 34-річного жителя села Вороців Яворівського району.

Унаслідок  цієї ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження (множинні забійні ссадна) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення 8-ої лікарні міста Львова. Медики також встановили, що на момент автопригоди водій велосипеда перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«УК»
 

You may also like...