В столкновении «БМВ» и «ДЭУ» в Киеве один человек погиб, двое травмированы (фото)

Як повідомили УК в УДАІ м. Києва, у середу, близько 20 години на Мінському проспекті, сталось зіткнення престижного позашляховика «БМВ Х5» та «Ланоса». Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула і важко травмовано ще двоє. 

Попередньо з’ясовано, що 28-річний водій «BMWХ5» рухався з боку села Нові Петрівці, у напрямку столиці. З невідомих поки що причин, він не зміг впоратись з керуванням і автомобіль опинився на смузі зустрічного руху. Там і сталося зіткнення з «Деу Ланосом», в якому їхало подружжя.  Водій легковика 42-річний мешканець Київської області, загинув на місці пригоди, а пасажирка «Ланоса» у вкрай важкому стані доставлена до лікувального закладу. Тяжкі травми отримав також і  водій позашляховика, мешканець міста Ірпінь. Його госпіталізовано із забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини та живота, струсом головного мозку, відкритим переломом плечового суглобу та гомілки.

Нещодавно у Києві на мосту «Патона» теж трапилась схожа пригода. Там  водій «БМВ» з невеликим стажем, не зміг впоратись з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті пошкоджено сім авто, четверо людей знаходяться на лікуванні, а водій згодом помер у лікарні.   

Звертаємо також увагу, що водій позашляховика, який  зміг впоратись з керуванням «BMWХ5», на Мінському шосе, також мав невеликий стаж керування. Він отримав посвідчення менше двох років тому. Розпочато розслідування цієї пригоди.

ДТП в Киеве

ДТП в Киеве-2

ДТП в Киеве-3

ДТП в Киеве-4

УК
 

You may also like...