За самосуд над пенсіонером-ґвалтівником доведеться відповідати

До чергової частини Арбузинського РВ УМВС України в Миколаївській області зателефонувала 75-річна бабуся й повідомила, що вона щойно знайшла тіло свого сусіда.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції і дійсно виявила тіло 61-річного чоловіка в його домоволодінні. При проведенні оперативних заходів правоохоронцями було встановлено наступне. Бабуся іноді заходила в гості до потерпілого, аби поспілкуватися, так сталося й напередодні. І все було як завжди, але в якийсь момент на чоловіка щось найшло і він, застосувавши фізичну силу, намагався зґвалтувати стареньку, та його спроба не вдалася – жінка вирвалась і втекла.

Прибігши додому, бабуся застала там свою доньку разом зі своїм співмешканцем. На запитання дочки, що сталося бабуся їй все розповіла. Не довго думаючи, дочка із чоловіком вирішили піти та розібратися із сусідом. Прийшовши у двір, чоловік почав наносити йому удари по всіх ділянках тіла, а коли господар будинку впав, нападник відніс його в дім та поклав на ліжко, після чого, разом зі своєю подругою залишив місце події. Наступного дня бабуся вирішила піти й подивитися, чи все гаразд із сусідом, але увійшовши до приміщення побачила, що сусід не дихає.

За даним фактом слідчим відділом Арбузинського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодекса України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи  до десяти років. Підозрюваного у скоєнні злочину 51-річного чоловіка затримано.

СЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...