На Рівненщині розшукали водія, який смертельно травмував людину і втік з місця ДТП

18 квітня, близько півночі, до чергової частини Рівненського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Рівненської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення з діагнозом політравма, забій головного мозку, забійні рани голови, госпіталізовано 44-річного мешканця села Зоря. Дві години лікарі боролися за життя чоловіка, однак о 2-й годині ночі постраждалий помер.

В ході розслідування було встановлено, що чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок аїзду на нього транспортного засобу. Однак, хто скоїв наїзд на вказаного чоловіка на той момент було невідомо, адже водій з місця пригоди втік.

По даному факту було порушено кримінальну справу.

Розслідування кримінальної справи перебувало на особистому контролі начальника УМВС полковника міліції Василя Лазутка. 

За «гарячими слідами» водія-втікача знайти не вдалося, та правоохоронці наполегливо продовжували пошуки. Завдяки злагодженим діям працівників Державтоінспекції та карного розшуку УМВС, 9 червня під час проведення оперативно-розшукових заходів водія та автомобіль, який скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду було встановлено та затримано.

Ним виявився 27-річний мешканець Рівненського району, який визнав свою провину. Наразі молодий чоловік затриманий, автомобіль поміщений на арештмайданчик.

У процесі розслідування кримінальної справи, дії 27-річного водія кваліфіковані за ч.2 ст. 286 КК України, яка передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.

Скільки часу доведеться чоловікові спокутувати свою провину, вирішіть суд.   
 
Прес-служба Управління ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Рівненської області)

You may also like...