У жахливій дорожній аварії загинуло четверо людей, ще шестеро отримали травми (фото)

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася  3 липня, близько 4-ї години ранку, на 440 км автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка. Тут зіткнулося відразу три автомобіля:  «ВАЗ-21150», «MERCEDES-BENZ VITO» та  «FORD FOCUS C-MAX». Після зіткнення  «ВАЗ» з’їхав у кювет та загорівся.

 

Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ» (жінка та хлопчик віком приблизно трьох років)  загинули на місці пригоди. Ще один пасажир автомобіля «ВАЗ»,  один пасажир автомобіля «FORD» та п’ятеро пасажирів автомобіля «MERCEDES» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були госпіталізовані до лікарні. Серед травмованих було п’ятеро дітей віком від 3 до 12 років.  Пізніше медики повідомили, що незважаючи на всі зусилля врятувати життя 5-річному хлопчику не вдалося.
 
За фактом ДТП триває розслідування.
 
ДТП
 
ДТП-2
  
Шановні водії! У період літнього сезону, в зв’язку з тим, що багато людей їдуть на відпочинок на власному транспорті, на автодорогах значно зростає концентрація транспорту. Рух в суцільному потоці вимагає від водія неабиякої уважності та обережності, і безумовного дотримання ПДР.
 
Однак, на жаль, правил безпеки дотримуються не всі. Намагаючись якомога швидше дістатися  до місць відпочинку водії часто порушують швидкісний режим, правила маневрування, обгону, проводять за кермом по 10-12 годин без перерви на відпочинок,  що нерідко призводить до дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.
 
Якими б не були висновки експертів щодо цих дорожніх аварій, ДАІ вкотре нагадує водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.
 
Не сідайте за кермо у втомленому та нетверезому стані, дотримуйтесь правил маневрування, безпечної дистанції тощо.
 
Не перевищуйте швидкісний режим, кілька хвилин не варті життя та здоров’я вас і ваших близьких. Пам’ятайте! Безпека дорожнього руху залежить від кожного його учасника!   

 

You may also like...