На перехресті вулиць Урицького та Стадіонна не змогли розминутись «БМВ-М5» та «Хонда» (фото)

ДАІ знову застерігає водіїв двоколісних машин – пересування цим видом транспорту з порушеннями правил смертельно небезпечно

 Лише за вихідні на столичних автошляхах знову потерпіли і водії і пасажири мотоциклів та мопедів. Ми вже повідомляли про дорожні пригоди за участю мотоциклістів на Троєщині та Броварському проспекту. А у ніч  з неділі на понеділок сталась ще одна надзвичайна подія. Цього разу лихо трапилось з водієм та пасажиром малопотужного мопеда «Хонда».

Попередньо з’ясовано, що приблизно о пів на другу годину ночі на перехресті вулиць Урицького та Стадіонна не змогли розминутись «БМВ-М5» та «Хонда». Встановлено, що мопед з пасажиром їхав з боку Солом’янської площі. Його водій повертав ліворуч на вулицю Стадіону, і з невідомих поки що причин не пропустив «БМВ», який рухався від вулиці Жилянської.

В результаті зіткнення і водія і пасажира забрали карети швидкої. По дорозі до лікарні водій мопеда, якому ще не виповнилось 17 років помер.  А пасажир – молодший від водія на рік, у важкому стані опинився у лікарні.

Розпочато розслідування цієї пригоди.   

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ міста Києва

You may also like...