На Черкащині перепивши горілки, чоловік скоїв наїзд на власну дружину

Цими вихідними в одному із сіл Тальнівського району сталося нещастя, внаслідок якого сиротами залишилося двоє дітей. В одному з домоволодінь села допізна горіло світло.

 Вже було далеко за північ, а чоловік все не повертався додому. Оскільки це вже було не вперше, дружина пішла шукати його по селу. На одній із вузьких сільських вулиць на неї скоїв наїзд засліплений алкоголем мотоцикліст, внаслідок чого 38-річна жінка отримала смертельну травму. Водій мотоцикла зупинився та підійшов до вже мертвої жінки. Нахилившись над нею, чоловік упізнав у ній власну дружину.

Зрозумівши, що сталося непоправне та намагаючись уникнути відповідальності, водій вирішив приховати сліди злочину. Приїхавши додому, поставив мотоцикл у гараж, попередньо витерши на ньому сліди крові. Після цього чоловік пішки пішов до місця трагедії, де на узбіччі лежала його мертва дружина.

Щоб відвести від себе підозру, чоловік подався до сусідів та повідомив, що невідомий автомобіль скоїв наїзд на його дружину. Сусідка викликала «Швидку допомогу» та працівників ДАІ, які після огляду місця події помітили невідповідності у словах чоловіка загиблої та реальною ситуацією. Під тиском доказів, горе-мотоциклісту нічого не залишалося, як зізнатися у скоєному.

Наразі триває слідство.

 Прес-служба Управління ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби ДАІ Черкаської області)

You may also like...