Працівники податкової міліції припинили діяльність «підпільної» АЗС

У порівнянні з іншими сферами економіки паливно-енергетичний комплекс є найбільш вражений кримінальними проявами, адже значний відсоток паливно-мастильного ринку перебуває в «тіні».

Саме тому одним з пріоритетних напрямів роботи податкової міліції Полтавської області є протидія незаконному виробництву та обігу паливно-мастильних матеріалів, забезпечення надходження акцизного податку до Державної скарбниці.

Як повідомив «УК» Скобельський Дмитро, прес-офцер УПМ ДПС у Полтавскій області,  наприкінці вересня поточного року працівниками податкової міліції Кременчуцької ОДПІ в ході проведення заходів в с. Світлогірське Кобеляцького району припинено діяльність «підпільної» АЗС, що функціонувала без державної реєстрації та будь-яких дозвільних документів на торгівлю паливно-мастильними матеріалами.

Під час огляду «нелегальної» автозаправної станції працівниками податкової міліції вилучено автозаправне обладнання, ємкості для зберігання пально-мастильних матеріалів та 400 літрів пального на суму близько 50 тис.грн. Наразі ведеться подальша перевірка.

 

You may also like...