Інформація ДАІ. До уваги водіїв: зміна погодних умов!

За 3 січня співробітниками столичної ДАІ виявлено 713 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 268 фактів. Виявлено 35 водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку. Крім того, виявлено 50 пішоходів, що не дотримувалися Правил дорожнього руху. За добу в столиці зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких отримали травми 2 людини. За добу незаконних заволодінь транспортними засобами не зареєстровано.

Під час несення служби інспекторами ДАІ виявлено автомобіль, що перебував у розшуку Голосіївським райуправлінням міліції. Водія викраденого авто затримано та доправлено до райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин. Крім того, в Святошинському та Оболонському районах затримано двох громадян, які розшукувалися за скоєння злочинів, а у Печерському районі співробітниками ДАІ за підробку документів затримано громадянина. Правопорушники доставлені до райуправлінь міліції.

За інформацією Гідрометеоцентру в столиці спостерігатиметься похолодання. 5-6січня, очікуєтьсязниження температури повітрядо -3..-5 градусів, можливі опади у вигляді мокрого снігу із дощем, що сприяє появі ожеледиці, аце безумовно ускладнить рух транспорту і пішоходів. Зважаючи на такі погодні умови, Державтоінспекція звертається з проханням до киян та гостей міста своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі на краю проїзної частини аби не перешкоджати нормальному руху транспорту.

Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

Столична ДАІ закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

ВЗГ УДАІ м.Києва

You may also like...