Кримінальна хроніка Житомирщини на 1 лютого 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 312 повідомлень, 100 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, незаконний обіг наркотиків та інші. У 32 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 207 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

31 січня до Коростенського райвідділу міліції звернувся 47-річний житель Іршанська із заявою про пограбування. Чоловік розповів, що ввечері двоє невідомих молодиків відібрали у нього гроші. Працівники міліції встановили, що у вчиненні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюються непрацюючі жителі одного з сіл району. Наразі триває їх розшук.

Цього ж дня до Коростишівського райвідділу міліції звернулася 62-річна місцева жителька, яка повідомила, що з її будинку викрадено ТВ-тютер та пульт до нього. На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний непрацюючий місцевий житель, який скористався відсутністю господині та розбив вікно. У чоловіка вилучили викрадене, встановлюються всі обставини події.

Шановні громадяни! Подбайте про власну безпеку, повертаючись пізньої пори додому. Намагайтеся уникати неосвітлених та малолюдних місць, в разі необхідності – домовляйтеся з рідними про те, щоб вас зустріли або скористайтеся послугами таксі. Якщо на вас здійснено напад – негайно телефонуйте «102». Вчасне звернення до міліції збільшує шанси затримати грабіжника «за гарячими слідами».

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...