Інформація ДАІ м. Києва на 05.02.12

За 4 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 789 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 219 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 79 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 17. За порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 66 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 37 водіїв. Крім того, виявлено 59 пішоходів – порушників. За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП, в яких 3 особи отримали травми.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

Вчора, зареєстровані незаконні заволодіння автотранспортом: Оболонський район а/м «Шевроле Авео», д/н АА8273АМ, 2006 р.в., білий; Подільський район а/м «Міцубіші Аутлендер», д/н АА0511НО, 2008 р.в., сірий; Шевченківський район а/м «БМВХ-6», д/н АА2608ІТ, 2009 р.в., сірого кольору.

У Дарницькому районі інспекторами полку ДПС ДАІ за підробку документів затримано водія автомобіля «Деу Ланос», в якого вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у дійсності. Крім того, у Голосіївському районі за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «ВАЗ-21093». При перевірці було встановлено, що автівка знаходилась у розшуку з минулого року. Водія для з»ясування всіх обставин доставлено до райуправління. А у Печерському районі співробітниками ДАІ затримали 33-річного чоловіка, який перебував у розшуку за не сплату аліментів. Дотогож за незаконне зберігання наркотичних речовин до райвідділу міліції доставили громадянина.

За прогнозом Гідрометеоцентру 5-6 лютого в столиці буде зберігатися температура повітря вдень від -1 до +5 градусів, опади у вигляді снігу. Столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...