До уваги водіїв! У західних областях складні погодні умови!

За прогнозом Гідрометцентру України 19 березня у західній половині країни мокрий сніг та дощ, в Карпатах та на Закарпатті сильні опади, вночі на заході подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь; на решті території без опадів. На дорогах західних та місцями північних областей ожеледиця.

ДАІ України звертається до водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.
Слідкуйте за технічним станом автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни, під час ускладнення погодних умов по можливості утримайт

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни, під час ускладнення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...