Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 25.03.2013

За 23-24березня співробітники столичної ДАІ виявили 59 порушень Правил дорожнього руху. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 28 водіїв.

Наразі в Україні, в тому числі і в Києві,тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці вже відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста. Державтоінспекція столиці звертається до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїжджати на власному транспорті. Також, закликаємо дотримуватись правил зупинки та стоянки, не залишати автівки на узбіччях доріг. Це створює вагомі перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

Державтоінспекція столиці, Державна служба України з надзвичайних ситуацій і дорожні служби працюють в посиленому режимі, й роблять все, аби рух в країні якомога швидше нормалізувався. Просимо всіх автовласників поставитися із розуміння до ситуації, що склалася. Слідкуйте за повідомленнями в ЗМІ щодо стану проїзду доріг країни, не наражайте без нагальної потреби на небезпеку себе та своїх близьких.

За минулі вихідні в столиці було зареєстровано 6 ДТП, внаслідок яких6 осіб отримали травми та одна особа загинула.Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.
У вихідні зареєстрований факт незаконного заволодіннятранспортнимзасобом: так, у Деснянському районі невідомі особи викрали жовтий «ВАЗ 21093», н.з. АА5751СО, 2007 року випуску. Прийнято міри розшуку.

24 березня, під час несення служби інспектори ДАІвШевченківському районіза шахрайство затримали двох громадян. Для з’ясування обставин, затриманих доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефончергової частини УДАІ м. Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

ВЗГ УДАІ м. Києва
 

You may also like...