Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 28 березня співробітники столичної ДАІ виявили 632 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 145 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 25 водіїв. Крім того, виявлено 57 пішоходів, які порушували правила дорожнього руху.

За добу в столиці зареєстровано 2 ДТП, в яких 2 особи отримали травми. Водії, будьте уважні: наразі в столиці – весняні шкільні канікули. Більшість дітей проводитиме час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною.

Зважаючи на це, столична ДАІ звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

Столична Державтоінспекція звертається до водіїв, що залишили свій автотранспорт на проїзній частині під час негоди, з проханням повернутися та забрати транспортні засоби самостійно або за допомогою евакуаторів, аби не ускладнювати дорожній рух та прибирання снігу. Також, з урахуванням ситуації, яка склалася, радимо автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки без нагальної потреби. Коли ж така необхідність виникла, то потрібно неухильно дотримуватись правил зупинки та стоянки і залишати транспорт в тих місцях, де він не заважатиме роботі снігоприбиральної техніки.

В Києві тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці вже відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста.

28 березня, співробітники ДАІ у Дніпровському районі затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження іншому громадянину. В цьому ж районі інспектори Державтоінспекції затримали шахрая, який заволодів грошима іншого громадянина. А в Деснянському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «Chevrolet Niva», у якого виявили підроблені документи. Крім того, співробітники ДАІ в Дарницькому районі за незаконне зберігання наркотичної речовини затримали двох осіб. Для з’ясування обставин усіх порушників доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...