Кримінальна хроніка Житомирщини за 21-22 квітня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 538 повідомлень, 95 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 99 порушень правил дорожнього руху, 15 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

20 квітня до Богунського райвідділу міліції м. Житомира звернувся 54-річний житель обласного центру із заявою про викрадення з його автомобіля «Камаз» акумуляторних батарей. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох житомирян віком 27 та 16 років. Наразі встановлюються обставини події, викрадене майно вилучено.

21 квітня до Корольовського райвідділу УМВС звернувся 48-річний водій служби таксі із заявою про викрадення з салону автомобіля його мобільного телефону вартістю 1 тисяча гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали 21-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато слідство.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити оселю та транспортні засоби від зазіхань зловмисників. Не залишайте цінні речі на видноті, подбайте про надійну стоянку для вашого автомобіля.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...