Кримінальна хроніка Житомирщини на 6 червня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 376 повідомлень, 76 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 25 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, розкрито 10 кримінальних правопорушень минулого періоду. Припинено 136 порушень правил дорожнього руху, 19 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

5 червня до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся 48-річний місцевий житель із заявою про викрадення з його автомобіля, залишеного на ніч незамкненим, металодетектора вартістю 4 тисячі гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали раніше судимого 19-річного бердичівлянина. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Радомишльського райвідділу УМВС звернувся 37-річний житель райцентру із заявою про викрадення його бензопили та паливно-мастильних матеріалів, залишених без нагляду. Оперативники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний місцевий житель, який навіть встиг перепродати здобич. Викрадену бензопилу вилучено, триває слідство.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Не залишайте власне майно без нагляду, намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю та автотранспорт від зазіхань зловмисників.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...