Кримінальна хроніка Житомирщини на 22 липня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 589 повідомлень, 109 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 4 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 174 порушення правил дорожнього руху, 37 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

20 липня до Житомирського райвідділу міліції звернулась 52-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення з її дачного будинку майна. Працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримано 29-річного житомирянина, який у скоєному зізнався. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Любарського райвідділу УМВС надійшло повідомлення від 36-річної жительки с. Березівка про зникнення з її помешкання мобільного телефону. Слідчо-оперативна група прибувши на місце події встановила, що до крадіжки причетний 19 – річний односельчанин заявниці, у якого викрадений телефон вилучено.

 

21 липня під час несення служби з охорони громадського порядку військовослужбовцями внутрішніх військ МВС України на одній з вулиць м. Житомира затримано 23-річного жителя обласного центру, у якого виявлено та вилучено паперовий згорток вагою 5 грамів із подрібненою речовиною рослинного походження, за зовнішніми ознаками схожою на коноплю. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

 

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту визначено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

ДАІ інформує

290 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 57 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 68 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

 

За вихідні зафіксовано 9 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 людей отримали тілесні ушкодження.

 

Близько 04:00 20 липня в м. Коростені, по вул. Грушевського, водій автомобіля Фольксваген, 57-річний житель іноземної держави, здійснив наїзд на пішохода, 29-річного жителя райцентру, який переходив проїзну частину з права наліво відносно напрямку руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

 

Близько 14:30 20 липня на 3 км а/д Чуднів – Іванопіль, Чуднівського району, водій автомобіля ВАЗ-2109, 27-річний житель смт. Чуднів, під час об’їзду гужового воза, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2108, під керуванням 26-річного жителя Чуднівського району. Внаслідок ДТП обидва водії отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

 

Близько 21.00 21 липня на 16 км автодороги Житомир – Чернівці, поблизу с. Корчак, Житомирського району, водій автомобіля CHEVROLET, 48-річний житель м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21118, під керуванням 32-річного жителя м. Житомира. Внаслідок ДТП водій та пасажирка автомобіля ВАЗ-21118 отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...