Кримінальна хроніка Житомирщини за 31 липня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 403 повідомлення, 81 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 180 порушень правил дорожнього руху, 19 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

30 липня до Бердичівського МВ УМВС звернувся 42-річний житель райцентру та повідомив, про те, що з його будинку було викрадено телевізор. Слідчо-оперативна група прибувши на місце події встановила, що до кримінального правопорушення причетний 38-річний місцевий житель. Правопорушника затримано, встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Корольовського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 62–річного житомирянина про крадіжку з квартири аудіо-відеоапаратури та мобільних телефонів. Сума збитку становить 7 тисяч гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючу 37-річну місцеву жительку, яка скористалася неуважністю заявника, змогла вільно зайти до квартири.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Не залишайте власне майно без нагляду, намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...